Monday, July 1, 2019

Rambut Gugur Kurang Guna Produk Seborin Hair Tonic?

Pernah ke dengar nama produk Seborin Hair Tonic. Produk ini merupakan dari brand Schwarzkopf. Antara produk rambut paling ramai beli kat shopee dan kedai farmasi macam watson dan guardian.

Kebanyakkan review yang positif. Macam tak caya rambut kat kawasan botak tu dah tumbuh balik Rambut gugur pun dah kurang. Kalo tak dulu besepah satu rumah.

Berbaloi baloi beli tonik ni dekat watson.RM40-50 cm tu lupa dah.  Tapi besar botolnya bleh tahan 3-4 bulan.Bila pakai kat kepala sejuk je kepala, skali gus mengurangkan sakit kepala.

Cara Pakai Seborin Hari Tonic


Cara pakai lepas shampoo tu. spray kan benda ni atas kulit kepala, bukan kat rambut eh. Kat kulit kepala. Pastu urut2. Then biar kan je . Memula mmg ada bau cm ubat tapi akan hilang after few minutes. 🔥. (Beli Bekas Spray kat diy ke daison pun ada)

Rambut Gugur Kurang Guna Produk Seborin Hair Tonic?
Sesuai untuk rambut gatal dan bekelemumur

Rambut Gugur Kurang Guna Produk Seborin Hair Tonic?
ta daa... takde dah rambut gugur. 

1 comments

Thanks very nice blog!