Sunday, December 31, 2017

Perfume jenama lancome yang wangi

Since ramai pula yang mencari perfume jenama brand lancome yang wangi.. jadi AB akan berikan sedikit ulasan beberapa perfume jenama lancome yang wangi.. AB pakai perfume inspired je.. kalau ori memang AB tak mampu... Inspired pun bau lebih kurang sama dengan yang ori..

kebanyakan perfume lancome sedap-sedap baunya..

Perfume jenama lancome yang wangi

Ini adalah beberapa perfume jenama lancome antara yang top di kalangan pengguna dan semestinya wangi..

1. Lancome Miracle. 

bau ini paling top di kalangan penggemar perfume dan baunya boleh kata berlemak sweet fruity..  Bau pula memang sangat eksklusif. Mostly ramai akan cakap bau ini ada macam bau laici skit.. memang sangat la sesuai kalau datang majlis keraian. Ketahanan bau 8 - 12 jam

Perfume jenama lancome yang wangi
Perfume Lancome miracle yang original
2. Lancome La Vi Est Belle

Bau ini pula sweet fruity.. fruity more vanilla.. but mostly penggemar perfume bau perfume ni macam asam.. lain hidung lain baunya la kan... tapi bau ini antara yang memang top.. ketahanan bau perfume ni sangat2x lasting.. 12 jam ke atas...

3. Lancome Hypnose

Bau vanilla tapi tak terlalu pekat macam bau vanilla body shop.. boleh kata soft baunya. sebab bukan ada bau vanilla je, ada campuran bahan lain menjadikan lancome hypnoses sedap dan soft baunya.. ketahnan bau 8-12 jam..

4. Lancome Tresor Midnight Rose

Mesti kalau ada perkataan rose baunya mesti rose.. nope.. bau ini more to sweet fruity.. ada bau berry2x gtu.. sangat manis baunya. siapa yang suka bau manis boleh la try bau ini.. kalau AB sendiri hidung Ab tak boleh masuk dengan bau yang manis2x sangat. .. Perfume ni baru dilancarkan pada tahun 2011.. masa tu muka dutanya emma watson. 

5. lancome La Nuit Tresor

Juga bau ini sweet fruity.. sangat sweet baunya.. sweet caramel.. bau yang sweet inilah biasanya sangat-sangat lasting baunya sampai ke malam..

6. Lancome  Miracle Blossom

Perfume tebaru dilancarkan tahun lepas 2016..bau kesinambungan dari lancome miracle. bau sangat fresh. Setakat ini perfume original je yang ada .. Perfume inspired belum ada lagi.. kena tunggu 2-4 tahun lagi baru ada perfume inspired lancome miracle blossom.. 

Harga original dalam RM300 ke atas.. kalau jumpa perfume rm100 ringgit tu bukan original..mohon jangan tertipu kalau beli online.. better beli kat kedai perfume macam parkson ke, sogo..
Perfume jenama lancome yang wangi
Contoh botol inspired
Kalau nak beli inspired perfume boleh klik no whatsapp..di bawah
Ketahanan dijamin 8-12 jam. wangi semerbak uolss