Monday, July 31, 2017

Bina Badan Dengan Auramen Turbo Collagen

Auramen Turbo Collagen mampu membentuk serta meningkatkan jisim dan kekuatan otot pada lelaki dan bukan sahaja pada kulit sahaja.

Salah satu kandungan dan khasiat Auramen Turbo Collagen ialah mempunyai Protein Whey

Apa Itu Whey Protein?

Protein whey berasal dari susu lembu yang kaya dengan kandungan protein yang rendah lemak rendah kalori dan rendah karbohidrat serta bebas daripada laktosa dan berupaya menggalakkan pertumbuhan semula sel dalam badan.

Protein whey juga mengandungi asid amino yang mampu mengekalkan tisu yang sihat di samping melembap dan menghaluskan kulit. Selain itu, whey turut berkesan untuk membina otot dan membakar lemak dalam tubuh sekaligus membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan.

Bina Badan Dengan Auramen Turbo Collagen
Bina Badan Dengan Auramen Turbo Collagen

Bina Badan Melalui Senaman

Mulakan dengan aktiviti rutin yang memberi faedah pada diri anda (contohnya jogging, skipping). jangan pulak anda selama ni tak pernah bersenam, tetiba nak angkat berat. pastikan anda berjogging dulu bagi mendapatkan stamina. Selain dr jogging, anda boleh berenang, berbasikal malah kerja berkebun juga boleh! - http://darkbatman.com/

Di samping itu amalkan pemakanan protein yang membina otot seperti Telur, Ikan dan sebagainya. Sebagai tambahan amalkan auramen turbo collagen bagi mempercepatkan lagi otot anda.

Anda jangan menyangka tanpa bersenam dan hanya minum Auramen turbo collagen sahaja sudah cukup untuk membina otot. Fikiran anda salah.

Auramen Membantu Mempercepatkan Proses Pembentukan Otot

Auramen merupakan bahan tambahan sahaja yang membantu mempercepatkan proses bina badan. Tanpa Auramen, mungkin proses badan berotot memakan masa sekurang-kurangnya 3 bulan. Tetapi dengan pengambilan auramen sebagai minuman tambahan proses badan berotot prosesnya lebih cepat dari 3 bulan yang hanya mengambil masa 1 bulan setengah sahaja dengan syarat pengambilan auramen dan senaman yang konsisten.

Bina Badan Dengan Auramen Turbo Collagen

Dengan mengamalkan senaman dan auramen secara konsisten, anda bukan sahaja mempercepatkan proses membina otot malah lemak badan juga mampu dikurangkan