Monday, July 31, 2017

Kulit cantik Dengan Auramen Turbo Collagen

Ingat perempuan je yang nak kena jaga muka kasi flawless lelaki pun tak kurangnya ingin menjaga muka. Zaman skarang dah lain.

Kebanyakan lelaki masa kini mementingkan penjagaan muka agar nampak confident ketika berhadapan dengan orang ramai.

Pentingnya bila menjaga muka kerana kita perlu mendapatkan keyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai bukan bermakna sombong apatah lagi membongkak akan tetapi kita ingin dihargai dan dihormati oleh orang ramai.

Kulit cantik Dengan Auramen Turbo Collagen
Kulit cantik Dengan Auramen Turbo Collagen
Cuba bayangkan muka berjerawat dan berjeragat memang comfirm orang akan menyindir dan memandang penuh sinis. Tak perlu berkata sudah tahu dari riak muka orang yang melihat.

Itu belum masuk lagi ketika pergi temu duga untuk kerja

Pertama kali juri-juri akan lihat adalah personaliti termasuklah muka sekali. Jika muka kita agak selebeh/tidak bermaya pastu penuh dengan jarawat berkemungkinan besar tidak dapat kerja ada jikalau jawapan tidak memuaskan. Tapi rata-rata juri memang mementingkan personaliti dahulu.

Korang tak rasa jeles ke dengan muka orang kat atas? Tak jeles aku tak taula nak cakap apa dengan korang maknanya korang mungkin tak sayang muka,

Ya nak jaga kulit muka dan badan tak adalah susah mana seandainya korang sanggup mengorbankan sedikit duit Yang penting berbaloi.

AURAMEN TURBO COLLAGEN 

Harga ASAL
Harga : RM140 SM / RM150 SS
Harga Termasuk Kos Penghantaran.


Harga TERKINI!
Harga : RM130 SM / RM140 SS
Harga Termasuk Kos Penghantaran. 


Cara Pembelian:

Nama Penuh:
Alamat Surat Menyurat:
No Telefon:
Nama Produk:
Kuantiti:

Boleh hantar butiran melalui 3 cara iaitu:

SMS/Whatsapp/Telegram: 0167121795
Facebook: https://www.facebook.com/bahrainramlan
e-mail: bhrain@outlook.com

Saya akan berikan no akaun sejurus selepas menerima butiran seperti di atas. Kemudian anda hendaklah menunjukkan bukti pembayaran dengan memberikan Tarikh dan masa pembayaran dibuat. Pembayaran dibuat melalui Maybank sahaja.

Saya akan cuba menjawab persoalan anda dengan secepat yang mungkin. Terima kasih :)