Konichiwa Cafe Bangi Sedia Makanan Jepun Halal

Konichiwa Cafe ni aku selalu je aku lalu cafe ini sebab nak pergi kerja hari2x memang selalu depan cafe ini..

tiba-tiba hari ini rasa terdetik nak makan kat sini. kebetulan aku memang suka makanan jepun lagi2x sushi..hehe.

Konichiwa Cafe Bangi Sedia Makanan Jepun Halal
Konichiwa Cafe Bangi Sedia Makanan Jepun Halal

Dekorasi Konichiwa Cafe 

Cafe ini jenis tertutup so means ada aircond kat dalam ini.. rasa selesa bila makan kat sini.. lagi2x suasananya yang nyaman. ada gak tempat duduk yang empok macam sofa..ada frame yang banyak sebagai penghias cafe. 

Menu Konichiwa Cafe 

Menu utama adalah Jepun dan juga barat serta diselitkan makanan melayu..

banyak pilihan menu yang ada kat sini sampai pening pilih nak memilih makanan yang ada. 

last-last order nasi goreng Konichiwa. Air plak order tea lemon ais..

Konichiwa Cafe Bangi Sedia Makanan Jepun Halal
Konichiwa Cafe Bangi Sedia Makanan Jepun Halal
yang bestnya nasi goreng konichiwa adalah bukan je ada nasi goreng je tapi ada satay, kemudian ada beberapa ayam goreng, telur mata dan juga keropok serta sayur..

pastu dapat pula sup dan tauhu dalam cawan. 

Makan ni pun dah kenyang.. Harga dalam RM16 lebih kalau tak silap..

Konichiwa Cafe Bangi Sedia Makanan Jepun Halal
Konichiwa Cafe Bangi Sedia Makanan Jepun Halal

membe pula makan menu bento..

So kalau korang nak datang boleh pergi kat alamat ini.. Jalan 6/7b, Seksyen 1, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia.

atau korang boleh tengok facebook kat [SINI]