Monday, February 17, 2014

Kelebihan Produk Auramen Turbo Collagen

Auramen Turbo Collagen merupakan minuman kolagen pertama khusus untuk kaum lelaki yang menjaga penampila terutamanya pada muka. Diformulasikan menggunakan teknologi dari Korea. Belum ada lagi produk lelaki boleh menandingi auramen di Malaysia.

Produk ini sangat sesuai untuk lelaki yang menjaga kehensoman dan kesihatan pada tubuh badan. Sangat berkesan kepada kulit dan memberi kekuatan pada otot badan di samping itu dapat membakar lemak dengan lebih cepat. 


Kelebihan Produk Auramen Turbo Collagen

Ia menggabungkan bahan seperti kolagen, whey protein, tribulus, campuran beri, saw palmetto, vitamin, stem sel dan sebagainya untuk memantapkan kesihatan dalaman dan menambahkan keyakinan dalam penampilan seorang lelaki sejati. Rasai kesan nya seawal 7 hari !!

Kelebihan Auramen

 • mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam dan kering
 • Membantu mecerahkan kulit
 • membekalkan tenaga serta stamina
 • membantu memejalkan otot secara semula jadi
 • membantu masalah sakit sendi juga lenguh2 badan
 • membantu melancarkan peredaran darah
 • membantu masalah prostat & saluran air kencing
 • membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit dengan workout.
Cara Pengambilan Auramen
 1. Pertama : Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
 2. Kedua : Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.
 3. Ketiga : Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
 4. Keempat : WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
 5. Kelima : Cara yang sesuai untuk pengambilan AURAMEN adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam).

HARGA AURAMEN TURBO COLLAGEN

HARGA ASAL: 
RM180.00 SM/RM190 SS

HARGA PROMOSI SEMPENA HARI MALAYSIA)
(6 SEPTEMBER 2017 - 16 SEPTEMBER 2017)
RM130 SM / RM140 SS
(FREE POSTAGE + FREE GIFT )