Promosi Digi i100 Infinite Dah Habis

Sebelum ini Digi telah mempromosikan Infinite i100 dan promosi berlangsung selama lima (5) sahaja. Siapa cepat dia dapat. Lambat tak dapat..

Detail tentang Digi Infinite i100

Secara ringkasnya, Plan Digi Postpaid 100 Infinite menawarkan:

  1. Internet tanpa kuota  
  2. Had kelajuan maksima 5Mbps. Walaupun 5MBps still korang boleh tengok youtube HD, facebook, instagram, atau menonton movie secara online streaming. 
  3. Kuota internet tethering 20GB/bulan.
  4. Download p2p dihadkan pada kelajuan maksima 64kbps. 
  5. Tiada internet rollover dan sharing dengan supplimentary line.
  6. Panggilan tanpa had ke semua rangkaian tempatan termasuk talian tetap kecuali video call, nombor khas (cth: TNB 15454, TM 103, Syabas 15300), toll-free (ie:1-300/1-800), nombor antarabangsa dan voicemail (121).
  7. 300 SMS percuma. 10sen/SMS selepas itu.
  8. MMS 20 sen..(ini macam jarang dah orang guna mms lagi. )
Promosi Digi i100 Infinite Dah Habis
Promosi Digi i100 Infinite Dah Habis

Pengalaman menggunakan Digi i100 Infinite

nak dapatkan offer macam ini kena order melalui online dan kebiasaan mengambil masa 7 hari dapat aktif untuk pakej i100 ini..

Aku aktif pakej ini bila 3 hari lepas mendaftar. Baru hari ini iaitu hari ahad baru dapat aktif melalui sms dari Digi. 

Apa yang boleh aku simpulkan memang sangat berbaloilah ambil pakej ini dengan kawasan aku 4G dan laju je loading macam biasa walaupun capped 5mbps je.. 

Everything seem perfect. Hope lepas ini tak ada masalah plak dari digi..

Boleh la tengok online 24 jam youtube. hehee

4 comments

untungnya dpt promosi tu...sakan tgk youtube.

untung2x gak.. bayar bulan2x nak kena komitment gak tu. hehe

menarik juga .. tapi di kawasan Rose, tiada 4g untuk digi.

Fuhhh pakai celcom postpaid elok2 je tetiba bulan ni dia buat hal bil melambung tinggi. Rasa nak tukarrrrr je ni >.<