Promosi besar dari The Body Shop dengan potongan 70%

The body shop sekarang tengah ada promosi dari potongan 70% sampailah ke 20%..

Antara barangan yang medapat diskaun 70 % adalah
  • VITAMIN E MOISTURE CREAM
  • RED MUSK™ OUD PERFUME OIL
  • SHIMMER CUBES PALETTE - 23 VIOLET
  • MOISTURE WHITE™ NIGHT SERUM
Promosi besar dari The Body Shop dengan potongan 70%
Promosi besar dari The Body Shop dengan potongan 70%
Antara barangan yang medapat diskaun 50 % adalah

Antara barangan yang medapat diskaun 30 % adalah
  • PERFUME HONEYMANIA™ EAU DE TOILETTE
  • BLACK MUSK LUXURY COLLECTION
  • RED MUSK™ BODY LOTION
  • VINEYARD PEACH BODY SCRUB
untuk dapatkan barangan ini korang boleh pergi terus ke store The Body Shop.di seluruh Malaysia kecuali negeri Sarawak.. aku tak tau kenapa negeri sarawak dikecualikan mungkin ada sebab tertentu. 

kalau area korang tak ada body Shop boleh je beli secara online kat [SINI]

promosi akan berlangsung bermula dari 25 Ogos sampai 3 September 2017. Tu pun kalau ada stok lagi..