Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation

Produk kosmetik DYXY  Bc Cream korang pernah dengar? Sekarang tengah popular hot dengan produk kosmetik yang khusus untuk wanita.

Dyxy merupakan salah satu produk kosmetik yang diinspirasikan serta teknologi penggunaannya dari Korea Selatan. Jadinya sangat sesuai dengan produk DYXY yang khas untuk wanita asia terutamanya di Malaysia berbanding teknologi barat yang kebanyakkannya sesuai dengan kulit wanita barat seperti USA, UK.

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
Sebab itu digalakkan kepada pengguna kalau mahu membeli produk skincare ambil dari produk korea yang sesuai dengan kulit asia. Pastikan Suci dan halal sebelum membeli.

=====

HARGA SUPER JIMAT

COMBO  SET
BC CREAM + FACE GREEN TEA MIST + BRUSH

HARGA ASAL
RM180

PROMOSI!
(CYBERSALE 9-13 OKTOBER)
RM140 

(Setiap hari pos kecuali ahad)

CARA ORDER/SEBARANG PERTANYAAN

WASSAP 'DX' KE 016-7121795

=====

Ini adalah antara produk DYXY yang popular iaitu Bc Cream Foundation, brush dan mineral facial mist.

Meh kita terangkan apa itu Bc Cream terlebih dahulu.

1. Keterangan BC Cream

Apa itu Bc Cream? Produk ini merupakan krim yang mampu menutup bahagian muka sama ada jerawat, jeragat, bekas jerawat ke parut semua tanpa perlu pakai apa2x pun foundation.

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
BC cream meruapakan salah satu cream terbarui dari korea dengan menggabungkan BB Cream dengan Concelaer. Yang diformulasikan campuran mineral dan Extract arbutin di mana dapat membantu memberikan kesan warna tona yang sekata serta membantu merawat kulit muka.
  • NO COMPACT POWDER
  • NO FILTER / CAMERA 360
  • NO PARUT JERAWAT
  • NO JERAGAT
  • NO SUNBURN
  • NO MUKA KUSAM
Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
dyxy Cream foundation
Kelebihan DYXY BC Cream
  • Magic Foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
  • SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
  • Kesan Flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
  • Texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit 
  • Menjimatkan masa untuk bersiap
  • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
  • Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
  • Mekap Tahan lama sehingga 8 jam

DYXY BC Cream Foundation

Bc Cream foundation ada dua (2) jenis iaitu Beige dan Natural yang disesuaikan dengan tona warna muka.

  1. Beige : Sesuai dengan kulit yang cerah seperti Chinese ataupun  @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey
  2. Natural : Sesuai dengan tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Kepada yang hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. Kulit akan lebih glowing & licin
DYXY Bc Cream membantu menghindarkan
  • Eyebag / Mata Panda
  • Jeragat / Parut Jerawat
  • Tona kulit yang tidak sekata
  • Blackhead / Whitehead di wajah

2. DYXY FACE BRUSH

Nak guna BC Cream tu macam mana? Takkan nak pakai tangan pula la kan? Kena lah pakai Brush yang khas untuk mekap muka..

So korang jangan risau nak kena beli luar untuk beli brush.. DYXY pun ada provide brush untuk BC cream. 

Kelebihan DYXY Brush

  • Menjimatkan foundation
  • Bulunya yg padat & mampat
  • Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
  • Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
  • Saiz yg mudah dipegang
  • Beauty blender versi berus
  • Digunakan oleh make up artis terkenal
  • Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana...
  • Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut
  • Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
  • Foundation tak bercapuk
  • Senang untuk blend foundation keseluruh muka
  • Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
Effect lebih cantik bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation

 3. DYXY GREEN TEA MINERAL FACE MIST

Kepada mereka yang ada jerawat jeragat semua adalah kiranya boleh guna DYXY green tea ni, senang je guna. hanya perlu Spray kan aje jerawat dengan Face Mist, dalam 1 malam dah keringlah jerawat tu nanti.

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation

Isi Kandungan DYXY Green Tea Face Mist 160ml


Kelebihan Green Tea Mineral Face Mist
  • Menghilangkan jerawat halus
  • Wajah lebih segar & glowing
  • Kesan melecet sembuh
  • Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering
  • Mengandungi zat mineral
  • Boleh dijadikan base make up
  • Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray
  • Make up tahan lebih lama
  • Bauan green tea yg wangi dan aman
  • Mengurangkan kesan alahan di muka
  • Mengecutkan jerawat pada muka
  • Sesuai untuk kulit muka sensitif
  • Boleh digunakan lelaki & perempuan
  • Muka lembap & segar secara natural
  • Ekstrak teh hijau & Vitamin E Mengecutkan jerawat
  • Makeup tahan lama, tak cakey @ bertompok
  • Pengganti toner dan make up base
  • Anti radang serta lembut pada kulit
  • 100% tiada bahan kimia merbahaya
  • Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas
  • Tahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan
  • Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
  • DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?

Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit korang dari jerawat & juga masalah kulit kusam.

Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin...
dyxy mineral face mist

DYXY Face Mist The best green tea mist spray !

Fungsi Utama DYXY Face Mist Green Tea 
  • Sebagai Toner
  • Sebagai Face Mist
  • Sebagai Moisturizer
  • Sebagai Finishing spray
  • Sebagai Makeup remover
CARA MENGGUNAKAN SET DYXY COSMETICS : 
  1. Cuci muka menggunakan cleanser korang sendiri
  2. Kemudian spray DYXY face mist ke muka 
  3. Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit
  4. Ambil DYXY Brush, Calitkan sedikit pada DYXY BC Cream
  5. Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka 
  6. Dah Siap 

Best ke pakai Produk kosmetik DYXY ni?

kalau tak try mana nak tahu best ke tak produk ni.. kalau korang dah try mesti korang nak beli lagi nanti kalau dah habis guna yang yang ini nanti. Foundation yang sangat mesra dengan kulit tanpa menyebabkan kulit rosak dan naik jerawat semua.

Lihat soal jawab tentang Dyxy [DISINI]

cuba tengok testimoni kat bawah

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation


Testimoni Pengguna DYXY Foundation

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
testimoni pertama dyxy

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
testimoni kedua dyxy

Produk Kosmetik DYXY Bc Cream Foundation
testimonu ketiga dyxy
Anda bila lagi? Tak cuba mana nak tahu kan? Dah pakai mesti flawless, muka pun nampak segar jerawat tak nampak barulah rasa yakin, confident tanpa segan. 

HARGA SUPER JIMAT

COMBO  SET
BC CREAM + FACE GREEN TEA MIST + BRUSH

HARGA ASAL
RM180

PROMOSI!
(CYBERSALE 9-13 OKTOBER)
RM140 

(Setiap hari pos kecuali ahad)

CARA ORDER/SEBARANG PERTANYAAN

WASSAP 'DX' KE 016-7121795