Segmen Bloglist Akhir tahun 2017 dari HasrulHassan

Rasanya ini adalah segmen pertama aku join untuk mana-mana segmen yang dianjurkan oleh
blogger. Cuma kelebihannya adalah kita akan tersenarai dalam bloglist hasrulHassan itu kalau ada rezeki.

Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM

Tentang Blog Akubahrain

Kalau nak diikutkan akubahrain ini dah wujud lama lagi time 2014 lagi tapi disebabkan masalah SKMM tak tahu sebab apa puncanya blog aku dulu tak boleh buka dan diblock oleh SKMM macam blog porno pula tak boleh buka kan..

Mungkin aku rasa aku tak letak no SMM pastu mungkin aku ada jual ubat yang terlarang. Masa itu memang masyuk blog aku sebab kebanyakkan entri berkisarkan tentang jualan produk. Boleh kata setiap bulan mesti akan ada orang yang whatsapp nak beli barang yang dijual dalam akubahrain..

Tapi itu sekejap je.. angin tidak selalunya sejuk.. walamak.. memandai buat ayat tetiba akubahrain.com tak boleh bukan dan diblock!

So, sekarang domain masih sama lagi tapi tukar ke akubahrain.com.my. Tujuan aku masih teruskan lagi akubahrain.com.my atas aku optimis untuk menjana pendapatan samping. tak banyak sikit pun jadi. yang penting passion tu ada. 

Hope lepas ini aku terus maju dan bangkit, tetap semangat dan tak mudah mengalah dalam dunia penulisan.