Movie Jungle papar Survive dalam kesesatan

Dah lama tak tengok harry potter berlakon eh!. silap pula.. daniel berlakon.. muka dia dah tak boleh lari asyik ingat harry potter je.. hahaha.

Thats why daniel struggle cuba berlakon lain dari watak yang selalu dia bawa.. kadang2x watak yang dia lakonkan tu memang pelik-pelik kadang boring pula tengok. macam swiss army man dan Horns.

Terbaru yang tak boring aku tengok ialah Jungle. Cerita yang jenis macam ni aku memang suka tengok...

Cerita pasal apa?

Movie Jungle papar Survive dalam kesesatan

Sinopsis Jungle

Mengisahkan pasal tiga (3) orang rakan yang bertemu tanpa sengaja dan kebetulan mempunyai minat yang sama iaitu travel tempat yang pelik. Dan kali ini mereka terhasut dengan seorang lelaki yang bernama karl boleh membawa mereka ke satu tempat yang menarik dalam hutan yang ada perkampungan Indian means ada orang orang stay dalam hutan yang besar..

Mereka dalam keadaan ragu-ragu juga nak pergi sebab orang dia nak bawa pergi hutan tu first time kenal... krang ntah tempat mana dia bawa.. lain pula jadinya..

So, bermulalah perjalanan dorang ke dalam hutan yang mengambil masa berhari-hari juga. Cuak juga takde pun indian dalam hutan sekali jumpa juga indians dalam hutan ini..

Dorang pun lega... dorang punya keyakinan pun tinggi orang yang dia bawa ini memang betul. 

Ujian semakin bertambah apabila salah seorang rakan mempunyai masalah kesihatan dan luka pada kaki yang menyebabkan perjalanan dorang ni jadi lambat..

Dorang decide, rakan yang sakit ini perlu balik dengan karl yang membawa dorang ke hutann supaya kesihatan tak terjejas teruk.

Tinggallah berdua je dalam hutan... Dah la dorang ni tak tahu pasal apa pasal hutan kat situ.. boleh ke dorang survive kat dalam hutan yang besar?

Tu korang kena tengok sendiri.. 

Movie Jungle papar Survive dalam kesesatan

Ulasan Jungle

Minat dengan cerita ini sebab pasal hutan.. 

Cerita ini berdasarkan kisah benar jadi memang takutlah tengok dorang tersesat sana sini dengan survive makan macam-macam...

Cerita ni kalau korang tanya aku lah kan.. memang tak boring memang best lah aku tengok walaupun rangking imbd 6.7 je tapi aku boleh layan..

So, sesiapa yang suka part dalam hutan and cerita survivor tu bolehlah tengok movie ini..