Susu Goodday pelbagai perisa yang berlemak dan sedap

selain susu keluaran nestle ada lagi satu pesaing yang tak kurang hebatnya juga iaitu susu goodday. Susu goodday pun boleh tahan sedap dan sekarang ada pelbagai perisa yang bukan je ada strawberry dengan coklat je..

tapi ada perisa baru iaitu green tea dengan madu.. dua2x ini antara feveret perisa..

Apa rasa susu goodday Green tea dan honey?

first, susu goodday perisa green tea.. ak memang minat dengan green tea.. so aku dah boleh agak rasanya bila campur dengan susu mesti lagi berkrim dan sangkaan aku memang tepat.. memang sangat sedap serta berlemak..

Susu Goodday pelbagai perisa yang berlemak dan sedap
Perisa Green Tea
second plak, perisa madu.. yang ni tak dapat nak agak rasanya macam mana... tapi bila sekali rasa memang tak menghampakan sedap tak terkata.. takdelah buat mimik muka euww.. apa ni... just korang akan rasa sedap dan berlemak macam green tea..

Susu Goodday pelbagai perisa yang berlemak dan sedap
Perisa Honey
mana nak dapat susu goodday perisa baru ini?

kalau beli kat pasaraya dah ada la kot.. 

aku beli kat petronas, time tu ada promosi kalau beli 2 kotak dengan RM3 je.. mungkin sekarang pun masih ada promosi lagi.. tapi ada kedai petronas ada dah habis.. ada yang tinggal sikit.. nasib time tu aku beli ada tinggal skit tu yang sambar terus. 

7 comments

Kawan kawan saya byk yg minum gooday ni. Tertanya tanya jugak memang sedap ke, bila dah try terbukti memang sedap..

@adiil musa ni mesti suka minum soya ni.. haha

tak pernah cuba lagi.. takut plak nak minum hahahah

tak pernah try lagi yg good day .. nanti nak cuba sebab biasa minum yg dutch lady je haha

belum pernah rasa, ada beli utk anak je hari tu