Auramen Double Treasure Untuk Kulit Muka Yang Bermasalah

Produk Auramen Double Treasure, selain auramen Turbo Collagen, auramen juga ada mengeluarkan produk khas untuk lelaki dalam bentuk capsule atau dalam bahasa melayunya pil. Memudahkan lelaki untuk menjaga kulit untuk menghindarkan dari pelbagai jeragat, jerawat dan yang paling best adalah ialah membantu sel kulit baru dan mencerahkan kulit.

Auramen Double Treasure Untuk Kulit Muka Yang Bermasalah
Auramen Double Treasure

Masalah Kulit Muka Dikalangan Lelaki

Rungsing setiap hari jerawat tumbuk di pipi atau malu nak bukak baju di sebabkan jrawat banyak di belakang badann. Boleh di katakana 80% org laki di Malaysia mengalami masalah ini kerana di sebabkan suhu cuaca yang panas mengakibatkan liang-liang roma terbuka. 
.
Pernah ada seorang kawan yang turut ada masalah jrawat kawan dia tegurr “Eee bro GELI lah tengok mukaa kau. Perhh tengok nanah tu.” Nasib kawan tu jenis telinga tebal. Kalau aku dah bertumbuk dalam toilet!.

Kalau nak ajak tangkap gambar mesti dia tak nak kalau pakai HP dia baru nak sebabnya boleh edit bagi hilang jrawat tapi sampai bila.

Ada satu hari aku tanya bro kau tak cubaa ker buat rawatan atau pakai apa-apa utk bagi hilang jrawat ?
Ada la bro tapi sekarang tengah nak cubaa “PIL AURAMEN” baru jer belii online. Banyak testimoni

Selang seminggu aku tengok jrawat kembali surut dari ada nanah tapi sekarang tinggal merah-merah jer . Masuk 2 minggu wow .. memang nampak sangat perubahan. 

FUNGSI Auramen Double Treasure

  1. Mencerahkan kulitt
  2. Mengatasi masalah jrawat,
  3. Mengurangkan masalah parutt jrawat,
  4. Membantu sel kulitt baru
  5. Mengurangkan kulitt kemerah-merahan
Double Tresure formula terbaru yang dapat memberi kesann luar biasa kerana dalam masa 7 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan. 

Testimoni Pengguna Auramen Double Treasure


HARGA AURAMEN DOUBLE TREASURE

HARGA 
RM70 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE

Sebarang tempahan boleh dilakukan melalui 2 cara iaitu:

SMS/Whatsapp/Telegram: 0167121795
https://www.facebook.com/bahrainramlan
e-mail: bhrain@outlook.com

Saya akan berikan no akaun dan anda hendaklah menunjukkan bukti pembayaran dengan memberikan Tarikh dan masa pembayaran dibuat. Pembayaran dibuat melalui Maybank dan CIMB sahaja.

Saya akan cuba menjawab persoalan anda dengan secepat yang mungkin. Terima kasih :)