Pelbagai Perfume Yang Sangat Wangi

Tak sah kalau nak keluar pergi mana2x ke macam pergi event ke pg jalan2x ke mesti pakai perfume baik laki atau perempuan.. 

sebab apa pakai perfume? Mestilah nak elak dari badan berbau dan tidak menganggu orang lain dengan bau yang busuk dan hapak.

Pefume ni ada banyak jenis ada yang jenis edp, edt, dan cologne. Tapi yang paling famous perfume jenis edp sebab ianya tahan lama lebih dari 8 jam sehingga 12 jam. Kalau edt tahan hingga 4 jam je dan sesuai untuk lelaki yg tak suka bau wangi terlalu lama

Type edp mostly ramai yang suka baik lelaki ataupun perempuan. 

Korang suka Perfume brand mana? Cherry in the air ke, gucci flora ke, katty perry ke, 1 million ke hugo boss ke dan banyak lagi la.. mana satu?

nak beli perfume yang original memang tak mampu la kan sampai beratus2x nak kena keluarkan duit. 

Tapi payah risaulah sebab ada perfume inspired base by international perfume dengan harga murah je.. tak de sampai beratus2x just puluhan ringgit. 

Perfume inspired base tak sama mcam jual kat pasar malam yang jual perfume sebb dorang jual perfume keluaran dubai yang kualitinya ada yang AAA la, A la  grade B dan cam2x lagi..

Pelbagai Perfume Yang Sangat Wangi
Pelbagai Perfume Yang Sangat Wangi
Yang penting Perfume ni tahan lama jenis EDP sehingga 8 jam ke 12 jam. 

Senarai perfume Yang wangi

Ini adalah senarai perfume yang Wangi TOP 3.

Top 3 Perfume Lelaki
  1. 1 million
  2. Dunhill Blue
  3. Starwalkers


Top 3 Perfume Wanita
  1. Gucci Flora
  2. Cherry in The Air
  3. Be fresh Apple Blossom
Ada banyak lagi jenama perfume yang ada lebih dari 140 wangian. 


Perfume ori contoh ambil perfume Gucci Flora yang original harganya adalah RM262.80. Hanya orang yang berkemampuan boleh beli perfume yang mahal macam ini. Perfume dengan harga macam tu dah boleh beli 10 perfume inspired yang sama taraf dan baunya 99% sama.

Perfume yang ada packaging dengan harga RM70, RM65, RM60 pun korang dah kata mahal padahal memang sesuai dengan kualiti perfumenya.

Meh kita jual perfume tanpa packaging plak just kita letak nama sticker kat perfume.

Paling murah dalam pasaran, kalau kata mahal juga tak tahu nak cakap macam mana lagi. Mampu geleng kepala je la...

Sesiapa yang nak beli perfume dengan harga berpatutan, murah dan yg penting tahan lama dari 8 jam hingga 12 jam boleh lah beli perfume ni..


==========

HARGA ASAL
RM50

HARGA PROMOSI MERDEKA 
RM35

=========

Siapa Yang nak beli Inspired Perfume By International brand dengan harga murah
boleh no whatsapp dibawah.