Tiket Murah Air Asia 2016

Ramai sangat diantara kita sukakan travel dan nak pulak dapat harga murah untuk ticket flight maka berbaloi2 la untuk trip yang dirancang. Nah ni dia dah gali2 dalam server AirAsia tadi terjumpa list ticket yang murah untuk promo kali ini.



Semua harga adalah untuk return ticket termasuk tax apa segala bagai (insuran & luggage tidak termasuk), jangan nak melampau sangat "lorr awat x da luggage?" ada jugak nak kena luku kepala ahaha. Harga dah cukup murah kot! tapi jika perlu x da masalah boleh add on saja tak mahal pun.

Nah bagi yang ada BIG Shot ID boleh la masuk ke web untuk buat booking by today 6Mac, bagi yang x da ID esok 7Mac baru boleh buat booking. Kali ni abam publish saja harga murah ni dan hampa boleh buat booking sendiri di web airasia, jika nak abam jugak manage untuk hampa yes abam boleh cuma terdapat charge perkhidmatan sebanyak 20 hengget/(per ticket) habuan abam nak beli milo 3-1 n bayar duit karan semata2 nak booking untuk hampa tau, hahaha wifi free tak pa.

Tapi yang inginkan Harga Kasih Sayang - Ticket Murah Baq Hang Vol IV. Boleh tunggu 14Mac ok, time tu abam curahkan segala kasih dan sayang pada hampa semua dengan ticket murah2. Dah jom abam nak pi makan kenduri jap ;p

UNTUK ROUTE LAIN BOLEH TERUS SEMAK DALAM WEB. HARGA DALAM POSTER INI UNTUK BULAN NOV SAHAJA. Bulan lain sila rujuk dalam web.

sumber dari abam Imran