Monday, April 23, 2018

Perfume Yang Tahan Lama dan Wangi Khas Untuk Suami

Sweetnyalah dapat isteri yang macam ini yang sentiasa mementingkan penjagaan buat suami.. Rugi kalau lepaskan kalau dapat isteri macam ni..

Siapalah tak nak kusut masai mestilah si isteri nak uruskan suami biar nampak hensome dan wangi. Bukan wangi untuk di wanita sana tapi untuk isteri sendiri ya.. Bahaya kalau untuk wanita lain diluar sana..

Baru-baru ini AB dapat banyak persoalan bau mana yang wangi sesuai untuk suami ni.. Kebiasaanya AB sendiri akan tanya suaminya kerja macam mana sama ada kerja office je ke atau jenis kerja luar macam TM kerje penyelanggaraan ke..

Sambil tu AB tanya juga sama ada suaminya agak2x suka pada yang bau lembut or strong.. sebab tak semua lelaki suka bau yang terlampu strong sangat boleh sakit hidung..

Kalau dah tanya tentang jenis pekerjaannya macam mana barulah boleh AB bagi pendapat tentang perfume yang sesuai untuk suami..

Perfume Yang Wangi Khas Untuk Suami

Bau yang disenaraikan adalah sesuai untuk suami yang kerja office ada meeting sana-sini.. busy je memanjang kerja je sampai lupa nak balik rumah dahh.. 

  1. Paco Rabbane 1 Million ( Bau ini lembut.. ada certain yg kata manis ada yang kata lembut overall bau ini lembut.. tersangat la sesuai untuk suami yang kerja office...perfume ini adalah No.1 paling popular..)
  2. Bvlgari Aqua Pour Homme (Bau lembut ala seperti berada di pantai)
  3. Hugo Boss Bottled No.6 ( bau lembut woody not heavy bau ringgan2x sahaja)
Perfume Yang Wangi Khas Untuk Suami
credit pic to owner akubahrain.com.my
Di bawah adalah jenis strong Freshh sesuai untuk suami yang jenis kerja luar.. 
  1. Mont Black Starwalker (Strong dan fresh
  2. Hugo Energise ( Bau citrus dan freshh)
  3. Dunhill Desire Blue 
Di bawah adalah untuk perfume lelaki yang jenis perokok.. kalau boleh perfume nak lagi kuar dari rokoknya... ada juga yang minta rekomen-kan..

  1. Drakkar Noir ( Bau strong tapi lama2x nanti lembut)
  2. Thirry Mungler for Men (Bau berlemak sedap gitu)
  3. Paco Rabbane Black XS

credit pic to owner akubahrain.com.my

HARGA ASAL
RM65 Sebotol (35ml)


HARGA PROMOSI!
RM35 Sebotol  (35ml)
(FREE SHIPPING BY SHOPEE)

====

CARA PEMBELIAN

Sebarang tempahan boleh dilakukan melalui WHATSAPP:
Terus klik no dibawah automatik terus ke whatsapp

Whatsapp: 016-7121795


Saya akan berikan no akaun dan anda hendaklah menunjukkan bukti pembayaran dengan memberikan Tarikh dan masa pembayaran dibuat. Pembayaran dibuat melalui Maybank dan CIMB sahaja.

Saya akan cuba menjawab persoalan anda dengan secepat yang mungkin.