Tuesday, May 16, 2017

Ditipu Dengan Menjanjikan Bayaran untuk iPhone 7 Plus Tetapi Tidak Dibayar

Ditipu Dengan Menjanjikan Bayaran untuk iPhone 7 Plus Tetapi Tidak Dibayar - Siapa yang tidak sedih bila mana Smartphone yang kita jual asalnya untuk membuat pembyaran pembelajaran bagi 2 semester tapi hp melepas duit pun tak masuk.. Malang tak berbau.. begitulah nasib pelajar yang ditipu yang katanya duit dah masuk tapi sebenarnya tak masuk

Assalamualaikum. Saya telah ditipu oleh saudari Humaira sebanyak RM3070. Beli iphone 7plus transfer online sebelah sy di main gate UIA gombak, tapi duit tak masuk. Sebelum serahkan handphone, sy check balance acount 2 3 kali tapi still tak masuk. Disebabkan rasa kesian sebab dah pukul 1 lebih pagi dan saudari ni seorang perempuan, sy menyerahkan barang terus dan yakin padanya sebab dia telah hantar screenshot receipt melalui whatsapp yang mengatakan payment telah berjaya. Screenshot tu sy tak sempat backup sebab dekat hp yg telah dicuri tu.

Tapi sebelum tu, sy sempat untuk mengambil gambar ic saudari ni.Duit hp yg dijual itu sepatutnya untuk sy buat pembiayaan pelajaran sy di Universiti selama 2 sem. Mohon viralkan, kalau ada apa2 boleh hubungi sy di 0177861203(Firdaus)