Tuesday, February 20, 2018

Senarai Perfume 2018 Yang Terkini dan Sedap Baunya

Senarai Perfume Inspired Terkini  - Ini adalah beberapa senarai perfume Inspired yang terkini. Mungkin ada yang dah boring dengan perfume yang lama dan nak try bau perfume yang lain.. Orang kata ubah angin pula.. Pakai sama je boleh jadi muak juga.

Senarai Perfume Inspired Terkini 

Ini adalah beberapa senarai perfume Inspired yang terkini dan mungkin ada sebahagian perfume yang kita tak pernah dengar. 

  1. Aramis - Havana Pour Elle (Sweet Florale)
    Bau ini boleh dikatakan agak bau old school gitu. bau orang lama2x walaupun bau sweet floral..Ada bau woody sedikit menjadi bau ini strong kekal lama. 
  2. Estee Lauder - Pleasure (Fesh Floral)
    Tak perlu diperkenalkan Estee Lauder memang dah femes kat malaysia. Bau ini rasanya memang sangat sesuai dipakai untuk orang pertengahan umur ini. Baunya ala-ala dari semula jadi baunya bila kita berada dalam hutan hijau.. 
  3. Bath and Body Works - Paris Amour (Sweet Fruity)Brand ini masih baru kalau di Malaysia dan baru bertapak kat sini.. Baru beberapa tahun beroperasi di sini. Baunya memang manis macam bau strawberry pun ada.. Siapa yang suka bau sweet boleh try bau ini..
  4. Bath and Body Works - (Sweet Fresh Juicy)Bau ini kan macam ala-ala kita santai kat tepi pantai baunya cuma bau ini sweet.. bau pasir shell semua.. 
  5. Victoria Secret -Endless Love (Sweet Fruity)
    Bau ini sekali bau macam bau apple pun ada.. so sweet tapi lain bau dari apple blossom by the body shop dengan DKNY be delicious. Yang Endless Love ni sedap tp agak strong.  
Senarai Perfume Inspired Terkini 

HARGA ASAL
RM65 Sebotol (35ml)

HARGA PROMOSI!
RM35 Sebotol  (35ml)
(FREE SHIPPING BY SHOPEE)

====

CARA PEMBELIAN

Sebarang tempahan boleh dilakukan melalui WHATSAPP:

Whatsapp: 016-7121795

Saya akan berikan no akaun dan anda hendaklah menunjukkan bukti pembayaran dengan memberikan Tarikh dan masa pembayaran dibuat. Pembayaran dibuat melalui Maybank dan CIMB sahaja.

Saya akan cuba menjawab persoalan anda dengan secepat yang mungkin.