Wednesday, March 1, 2017

Minyak Argan Emas iFlawless Dalam Solekan


Pernah dengar tak Minyak Argan Emas?

Kalau tak pernah dengar meh saya cerita sikit apa itu Minyak argan emas dan kelebihannya..

Minyak Argan Emas i Flawless adalah Minyak Argan Emas No.1 di Malaysia. Minyak Argan adalah 100% organik tanpa sebarang bahan terlarang. Di import khas dari Negara Morocco dan mempunyai "certificate of organic operation" dan diiktiraf oleh ECO Cert.

Minyak Argan Emas iFlawless Dalam Solekan

Keistimewaan Minyak Argan Emas i Flawless ialah mengandungi Minyak Argan premium yang dicampur dengan serbuk Emas 24K yang berfungsi sebagai agen anti penuaan dan Essential Oil untuk aroma terapi kebahagiaan.

Paling menarik!!!!

Texture Minyak Argan Emas i Flawless sangat ringan dan mudah menyerap. Menghasilkan kelembapan, membaikkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan menjadi agen anti penuaan yang terbaik. Semuanya kelebihan ini terkandung di dalam setiap botol Minyak Argan Emas i Flawless.

Rahsia Make Up

Kenapa Minyak Argan Emas i Flawless menjadi pilihan makeup artis?

Kerana hasil make up anda akan jadi sangat cantik dan berbeza daripada sebelumnya. Puan Nina menyedari jika menyapu sedikit minyak di wajah sebelum mengenakan foundation, hasilnya ialah make up tersebut tampak segar, tahan lama dan wajah kelihatan "mahal". Puan Nina telah mencuba pelbagai jenis minyak yang berada dipasaran tetapi bukan semuanya akan berhasil terutamanya pada kulit wajah yang mengalamai masalah minyak dan kulit orang Asia. 
Kami jamin, untuk make up harian, make up anda akan tahan sehingga 18 Jam, tiada crack & make up tidak bercapuk. Minyak Argan Emas i Flawless adalah pelembab semulajadi yg sihat utk digunakan, jadi kenapa perlu untuk menggunakan pelembab yg berchemical?

Penggunaan Minyak Argan Emas iFlawless 


DUA JENIS KEGUNAAN iFlawless
**disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja
1 ) MAKEUP BASED YANG TERBAIK
iFlawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana iFlawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, iFlawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap!

Kini tiada lagi rahsia Makeup artis mendapatkan hasil makeup yang cantik. Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend

Dengan hanya sebotol iFlawless, you guys dah bersedia dan akan tampil flawless
2 ) SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM

-2 titis pagi selepas cuci muka pagi dan malam (sebelum tidur)

Fungsi:

-Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak. Jangan bimbang, iFlawless telah memilih high grade Minyak Argan yang boleh diserap kedalam kulit dalam masa 2minit sahaja. iFlawless mengimbangkan penghasilan minyak dikulit wajah. Tiada lagi muka berminyak dan muka yang kering

-Menghilangkan jerawat dikuit wajah. Sifat Minyak Argan iFlawless yang mempunyai kualiti yang tinggi akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada you guys yang mempunyai masalah jerawat dikulit
-Awet muda dari usia sebenar. iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K. Hasil gabungan kedua-duanya memberikan kesan maksima dalam menegangkan kulit wajah. Emas 24K mempunyai Ion yang dapat membantu merangsang sel,saraf & urat menyebabkan peredaran darah berlaku dengan lebih baik. iFlawless boleh melambatkan penyusutan kologen dan memastikan kulit wajah sentiasa anjal & gebu

-Bahagia dari dalaman. Ya, kami telah membuat kajian penyelidikan dimana 80% wanita yang kelihatan cantik, awet muda dan berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yang melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi merupakan salah satu skincare/perfume yang paling laris dijual kerana mereka mempercayai bau-bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang. iFlawless telah menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yang mengandungi unsur kebahagian. Kesan yang dapat dilihat,setiap kali bangun tidur you guys akan berasa fresh, happy dan bersemangat. Wanita yang mempunyai aura positif akan membuat tarikan hebat bagi setiap mata yang melihat!

Harga Asal 
RM80 SM / SS

Harga Promosi
RM65 SM / SS


CARA PEMBELIAN

Sebarang tempahan boleh dilakukan melalui 2 cara iaitu:

SMS/Whatsapp/Telegram: 0167121795
https://www.facebook.com/bahrainramlan
e-mail: bhrain@outlook.com


Saya akan berikan no akaun dan anda hendaklah menunjukkan bukti pembayaran dengan memberikan Tarikh dan masa pembayaran dibuat. Pembayaran dibuat melalui Maybank dan CIMB sahaja.

Saya akan cuba menjawab persoalan anda dengan secepat yang mungkin. Terima kasih :)