Tengok wayang Kingsman The Golden Circle tak habis

Sekarang tengah hot dengan cerita Kingsman The Golden Circle yang dah start dari khamis lalu. Adakah Kingsman 2017 kali ini lebih gempak dari yang lepas..

Tapi sayang aku tak tengok sampai habis cerita ini..

Tengok wayang Kingsman The Golden Circle tak habis
Kingsman 2017
Storynya macam ni, aku beli tiket lepas kerja la kiranya lepas pukul 5 petang dan terus beli tiket online. Dan masa tu ada pukul 6.10 petang terus aku order.. Member aku tak suka tengok wayang waktu malam takut ngantok plus letih..

Aku tengok wayang kat Alamanda sebab senang time maghrib boleh keluar nanti boleh solat kat surau GSC..

Tengah syok2x tengok movie boleh kata dah nak penghujung juga rasanya time egssy pergi italy ambil ubat penawar untuk dadah...  terus aku keluar sebab nak solat maghrib sat.

Sekali surau GSC tak buka katanya tak ada air..so patah balik pg dewan wayang ajak member solat sekali ka surau Alamanda yang jauh..

Then decide hujung movie ni tengok kat download movie je lah nanti. Memang tak lah nak patah balik tengok cerita ni kat wayang..

Better pentingkan solat dari kita tinggalkan solat semata-mata nak tengok cerita ni..

Inilah sebabnya aku tinggalkan cerita ini tak habis tengok..

Kingsman The Golden Circle Best tak?

Kisah pasal eggsy yang memerangi dadah yang berbahaya yang boleh membunuh berjuta-juta penduduk di dunia. Kali ini lebih dahsyat walaupun tak tengok sampai habis..

Tengok wayang Kingsman The Golden Circle tak habis
The Kingsman Golden Circle


Memang best kalau korang minat cerita aksi dan korang takkan bosan sebab ada je babak yang menyegarkan mata korang.. 

Aku bagi 6/10 Bintang.. Sebab apa aku bg 6 je? Sebabnya aku tak tengok sampai habis. hahaha