Makan Nasi Beringin Di Restoran Dun's Bangi

kalau sebelum ini makan kat konichiwa kali ini kita makan kat kedai sebelah dia plak iaitu restoran Dun's.

Apa yang menarik kat restoran Dun's?

Restoran Dun's ini yang menariknya adalah penyediaan makanan yang khusus seperti Nasi Beringin, Nasi tomato, Laksa johor dan mee Bandung Muar..

ada banyak lagi makanan sampingan..

Restoran simple je dengan warna tema kuning hitam dengan open terbuka. So tak adalah segan nak masuk tengok menu yang ada.

Order nasi Beringin 

Aku datang sini sebab nak order nasi beringin.. sebab mak aku selalu masak nasi beringin. asal aku nak balik Bangi je mak aku sediakan nasi beringin untuk aku bawak balik kat Bangi..

Makan Nasi Beringin Di Restoran Dun's Bangi


Air plak aku order Capuchinno 3 layer. Yang ni airnya memang sangat sedapp


member aku plak order mee bandung Muar

Makan Nasi Beringin Di Restoran Dun's Bangi

so, amacam rasanya?

Biasa-biasa je mungkin sebab aku dah jumpa nasi beringin dengan mee bandung yang terbaik sebelum ini.. mee bandung kuahnya agak cair.. aku suka yang pekat kuahnya.. tapi still rasanya sedap.. lain orang lain taste.. 

Tapi harga sangat berbaloi kalau korang nak makan kat sini nanti. Harga aku makan nasi beringin RM6.50.

Kalau nak datang boleh terjah ke restoran dorang...ini alamatnya 



2 comments

First time dengar pasal nasi beringin ni. Yang lain tu dah biasa dgr.