DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer

DYXY Bc Cream produk yang tak perlu diperkenalkan lagi kerana satu Malaysia dah tahu kewujudan produk DYXY.

Cuma yang menjadi persoalan sekarang berbaloi ke beli DYXY bc cream ini? Ini yang perempuan masih tertanya ye lah nak jaga muka kan takut lain plak jadinya.. takut makin teruk, naik jerawat semua..  dah merana satu hal.

DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer
DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer
Sebelum saya terus berikan jawapan berbaloi ke beli bc cream.. saya terangkan kelebihan yang ada pada bc cream keluaran DYXY ini..

Kelebihan DYXY Bc Cream merawat cela di muka

  • Ada SPF50++ yang mampu melindungi kulit muka dari sinaran UV. Sun Protection Factor kalau 30 pun dah ok kalau pakai sebab Malaysia tak adalah panas terik sangat pakai macam kat negara nigeria yang tersangat panas. Jadi Bc cream SPF 50 dengan PA++ ni dah lebih cukup untuk melindungi wajah korang dari sinaran matahari.
  • Pemakaian muka akan jadi flawless pada wajah dan nampak natural je walaupun muka ada bekas jerawat semua. 
  • Sangat mudah dan cepat menyerap kulit pada wajah. 
  • Menjimatkan masa untuk pakai Bc Cream sahaja.
  • Sesuai untuk semua kulit sama ada kulit ok ke sehinggalah ke kulit yang sangat sensitif. Semua kulit boleh pakai. 
  • Muka yang berminyak pun boleh pakai sebab tekstur krim sangat ringan dan selesai dipakai walaupun muka berminyak.
  • Tahan lama penggunaannya sehingga 8 jam. Bergantung pada penggunaan anda.
Kemudian Dyxy Bc Cream pula ada 2 jenis warna sahaja yang disesuaikan dengan kulit-kulit orang malaysia.

DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer
DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer
Tak payah pening-pening nak pilih pelbagai warna just pilih di antara dua warna sahaja iaitu 
  • Beige - Sesuai untuk kulit yang cerah macam putih chinese.. kalau ada kulit sederhana cerah pun boleh pakai. Bila pakai nanti akan nampak lebih cerah, segar dan berseri selalu
  • Natural - Sesuai untuk kulit yang sawo matang (coklat-coklat) dan sederhana cerah pun boleh pakai. Kulit nampak glowing dan licin bila pakai..
DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer
DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer
Macam mana kalau muka Hitam? Jangan risau boleh pakai BC cream Natural nanti bc cream akan ikut warna tone muka kita. 
DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer
DYXY Bc Cream Kombinasi BB Cream dan Concealer

Berbaloi ke beli DYXY BC Cream ni?

Yes! memang sangat berbaloi dan bc cream yang diformulasikan khas dari korea ini sangat sesuai dengan semua kulit wajah asia termasuklah Malaysia sendiri.

Harga macam mana? Boleh klik > [DISINI]