Burger Syok dari Mcdonalds Malaysia

Semalam try makan burger syok menu terbaru dari Mcdonalds malaysia.. Tak adalah terbaru mana cumanya tak selalu dijual dan hanya bermusim je. Kalau dah habis musim memang takkan jual lagi kena tunggu tahun depanlah jawabnya kalau ada..

Burger Syok dari Mcdonalds Malaysia
Burger Syok dari Mcdonalds Malaysia

Rasa Burger Syok Macam mana?

bagi aku rasa burger ni rasa sama macam burger yang lain je cuma yang ni versi panjang je mcm hot dog.. Tapi nikmat puas hati bila korang makan burger macam ni.

Yang bestnya burger ini adalah sayur dia banyak gila.. aku suka makan sayur sabab tu aku suka dengan burger ini kalau burger mcdonald lain sayurnya sikit gila... ini punya sayur burger sampai melimpah2x keluar.. means banyak sangat sayur yang dia letak..

Harga RM15 lebih macam tu.. tu kalau kombo kalau ala carte dalam Rm13 lebih.

kalau malas nak pergi mcdonals korang boleh je beli secara online. Boleh beli online 24/7 tengah malam pun boleh.. cuma ada charge untuk penghantaran.