Tom Holland berlakon masa kecil dalam movie The Impossible

Ada sini peminat tom holland? peminat spiderman ke? Mesti ada yang minat dengan Sipiderman yang terbaru hasil lakonan tom holland. Tom holland pun sekarang dah femes sampai perempuan pun tergila2xkan mamat ni..

tapi korang pernah tengok tak tom holland masa kecil, nak kata kecil sangat tu tak.. kira dah remaja time 16 tahun.

kalau nak tengok tom holland berlakon masa time remaja korang boleh tengok movie The Impossible.. movie ni dah lama tahun 2012 dulu tapi still worth to watch..

sebabnya cerita ini based on the true stroy yang berkisarkan tentang keluarga yang ditimpa tsunami..

aku pun tak sangka tom holland ada berlakon cerita ni.. aku dah tengok cerita ni tapi aku tak perasan pun si mamat ni yg berlakon ingat orang lain... mungkin sebab tak femes kot dulu dia ni..

sinopsis

Mengisahkan satu family ini yang pergi bercuti selepas hari krismas di Thailand. Tak sangka percutian yang sepatutnya best bagi dorang untuk berehat bersuka ria bertukar menjadi tragedi sekelip mata..

Dengan bencana Tsunami satu keluarga terpisah nasib baik semua terselamat walaupun ada yang cedera parah..

Tom Holland berlakon masa kecil dalam movie The Impossible
Tom Holland berlakon masa kecil dalam movie The Impossible
siapa yang belum tengok kisah ini kalau korang tengok mesti sedih gila.. yang mudah sangat menangis ni comfirm menanangis tengok cerita ini.. haha

korang dapat tengok suasana tsunami yang teruk kemudian ko akan dapat lihat betapa huru-haranya hospital merawat pesakit.

aku bagi rating 9/10 bintang untuk The Impossible.

Tom Holland berlakon masa kecil dalam movie The Impossible

Tom Holland berlakon masa kecil dalam movie The Impossible

3 comments

Laa.. dia ke Tu.. mama penah tgk citer Tu. Mmg best. Spiderman pun best gak