Tak pedas mana pun korean burger Mcdonald's

ya memang tak pedas mana pun korean burger Mcdonald's.. ingatkan pedas sampai berpeluh-peluh rupanya pedas biasa je..

ak makan kat mcd Putrajaya.. sebab tak pernah makan lagi kat putrajaya punya.. baru buka kat putrajaya kenalah try..

padahal lebih kurang sama je suasana dengan mcd lain

yang tak bestnya pengalaman kat sini bila cashier mcm layan tak nak layan je.. kalau penat or tension jgn tunjuk sangat depan customer..

tak bestnya bila cashier cakap air fanta habis kalau ambil kombo korean burger..

so, kitaorang tanya air apa je yang ada ek?

dia pun ak tengok cam malas nak jawab... air bla-bla-bla... milo ais semua..then ak pilih milo dan masalahnya si cashier ni pun tak mention milo ais ni tambah duit..

tengok resit ada caj tambahan utk air milo.. masa tu baru teringat kalao milo ais kena tambah skit duit. dah la tak tanya large ke medium ke.. ni terus bagi large..

malas nak cari gaduh..

total yg asalnya RM15.99 jadi jumlahnya RM20 disebabkan air milo..

rugi cam tu je.. air fanta tak dapat nak merasa langsungg..

Nak ambil gambar tapi suasana kat situ tak berapa cantik nak ambil gambar... so pakai gambar mcdonadls malaysia je kat facebook..

Tak pedas mana pun korean burger Mcdonald's
Tak pedas mana pun korean burger Mcdonald's
membe aku kata tak sedap....

bagi ak bolehlah sedap.. but kentang aku tak berapa suka sangat. cam tawar je..sekali je aku makan korean burger spicy ni.. pasni makan burger cheese juga yang aku minat..