Pen Perfume Minyak wangi yang sangat sedap

Pernah dengan Pen Perfume? Siapa yang tahu meh kita terangkan dengan lebih details apa itu Pen Perfume
Pen Perfume Minyak wangi yang sangat sedap
Pen Perfume Minyak wangi yang sangat sedap

Pen Perfume 20ml

Pen perfume merupakan minyak wangi yang isi padunya hanya 20ml dan bentuk seakan-akan pen sesuai untuk dibawa ke mana-mana sahaja dengan keadaan perfume yang terlalu ringan untuk dibawa. Thats why dipanggil Pen perfume..

Pen Perfume Minyak wangi yang sangat sedap
Pen Perfume Minyak wangi yang sangat sedap
Pen Perfume EDT


kalau korang nak tahu perfume ada grade iaitu Parfume, EDP, EDT dan EDC..

Tapi untuk Pen perfume just ada untuk EDT iaitu Eau De Toilette yang ketahanan baunya hanya mampu bertahan 4-5 jam sahaja dan dijual dengan harga mampu milik..

Pengalaman pakai Pen perfume

feveret perfume aku adalah Ralph Lauren Pink..  bau fruity memang sangat sedap baunya.. try spray pkul 8 pagi sampai 2 petang pun still ada bau lagi walaupun ni perfume EDT je.. 

best sangat ke Pen perfume?

kalau tak cuba mana nak tahu kan...  kalau dah try mesti korang rasa nak beli perfume lagi serius tak tipu cakap dengan korang..perfume orignal dan harga pula mampu milik siapalah yang tak nak kan.

Bau Pen Perfume yang paling sedap dan top

Wanita
  1. Gucci Flora
  2. Ralph Lauren Pink
  3. Versace Bright Crystal
  4. DKNY Be Delicous
  5. Viva La Juicy
Lelaki 
  1. 1 Million
  2. Mont Blanc Starwalker
  3. Dunhill Desire Blue
  4. Chanel Blue De
  5. Giorgio Armani Black Code
Kelebihan Pen Perfume
  • Original Perfume (EDT)
  • Packaging Exclusive
  • Pelbagai wangian yang ada
  • Ringan
  • Senang nak letak dalam beg
  • Boleh bawa solat
HARGA

RM15 - SEBOTOL
RM35 - TIGA BOTOL

CARA ORDER

WASSAP 'PP' KE 016-7121795