Perfume yang sangat wangi dan menepati citarasa

Mungkin ramai penggemar perfume yang mungkin tercari-cari perfume yang sedap baunya.. perempuan terutamanya berbanding lelaki.. tapi laki sekarang pun tak kurang sama juga pakai perfume..

korang jangan pelik plak kalau jumpa lelaki pakai 3 perfume yang berlainan.. satu perfume pakai buat berjalan-jalan, satu perfume lagi buat jumpa makwe, satu perfume yang lain buat tidur.. nampak pelik kan? Tapi dah jadi normal orang beli perfume yang berlainan dengan tujuan yang lain...

perfume ini ada banyak brand rasanya dah beratus-ratus ribu perfume yang ada pasaran belum termasuk lagi perfume dari asia barat pun tak lebih kurang banyak juga perfume dan kebiasaan lagi kuat dari perfume barat sebab orang arab memang suka bau yang sangat kuat.

Ini adalah senarai perfume yang sedap dan popular dikalangan pembeli. 

Perfume paling Sedap Perempuan
  1. Victoria Secret Bombshell
  2. Salvatore Ferragamo Icanto Shine
  3. Versace Bright Crystal
  4. Escada Cherry In The Airv
  5. Avril Lavigne Firbidden Rose
  6. Apple Blossom Body Shop
  7. White Musk Body Shop
  8. Selena Gomez
  9. Britney Midnight Fantasy
  10. Paris Hilton

Perfume Paling Sedap Lelaki
  1. Paco Rabbane 1 Million
  2. Dunhill Desire Blue
  3. Mont Blanc Starwalker
  4. Versace Eros
  5. Hugo Energise
  6. Bvlgari BLV
  7. CH 212 Vip
  8. Giorgio Armani Acqua Di Gio
  9. Christian Dior Fahrenheit
  10. Creed Eventus
dan banyak lagi perfume yang ada.. ada lebih dari 150 lebih bau..

Kalau ramai yang tak mampu nak beli perfume original yang harganya beratus-ratusan ringgi tengok jenama.. ada yang seratus lebih, ada yang rm200 lebih dan lebih mahal mencecah ribuan.

Korang boleh je beli jenis Inspired Perfume sebab bau lebih kurang sama dengan original harga pun lagi murah.. Walaupun murah tapi ketahanan bau sama dengan original 8-`12 jam, ada yang bau sampai 24 jam pun ada macam Thierry Mugler..

Perfume yang sangat wangi dan sedap
Perfume yang sangat wangi dan sedap
HARGA ASAL
RM50

HARGA PROMOSI
RM35 Sebotol

Siapa Yang nak beli Inspired Perfume By International brand dengan harga murah 
boleh klik sahaja no whatsapp dibawah.