Sedap ke Makan Ayam Penyet di Bangi Square?

Bangi square kalau siapa yang duduk kat Bangi atau Kajang mungkin tahu tempat ni apa? Salah satu tempat makan yang boleh katakan best juga kalau nak makan dengan family.

konsep banyak kedai makan dalam satu tempat yang sama.

Apa yang bestnya kat sini adalah sebab dibawah satu bumbung yang sama dengan kipas yang besar so korang akan rasa selesa. takdelah terpacak kedai tak ada bumbung, risiko bila hujan naya plak nanti.

Dalam banyak kedai dah banyak jugalah aku dah rasa.. dan salah satu aku nak tulis kat sini pasal ayam penyet.

salah satu feveret makanan aku ayam penyet...

===

bila dah order bukan main terkejut sebab banyak giler nasi dengan ayam dia yang besar.. memang kenyang btol kalau banyak macam ni...

Makan Ayam Penyet di Bangi Square
Makan Ayam Penyet di Bangi Square 
amcam terliur tak?

Standard ayam penyet ada nasi, ayam, tauhu goreng, tempe, kicap pekat yg ni dia letak sambal kicap pedas dengan sambal pedas merah..kubis skit dengan timun.

kalau ikut kan pure indonesia tak ada kuah. tapi kita kat Malaysia provide kuah..kalu tak mcm kering je makan nasi cenggitu. tapi kalau aku ok je makan tanpa kuah janji ada kicap pekat..

kalau korang area bangi ke kajang nak jalan2x cari makan ke try la makan kat sini.. ada macam2x steamboat pun ada style cafe pun ada.. mee rebus dan macam2x lagi la..