Perfume Lelaki Yang Wangi dan Tahan Lama

Perfume Lelaki Yang Wangi dan Tahan Lama  - lelaki pun nak juga pakai perfume nak pula yang tahan lama sampai ke malam.. Ingatkan lelaki suka pakai jenis perfume edt yang tahan ke 4 jam sahaja...

kebiasan perfume original kalau perfume untuk lelaki dorang buat yang edt, jarang lelaki buat jenis edp. Sebab lelaki pada kebiasaannya tak suka bau yang terlalu pekat hingga menusuk hidung..

Perfume Lelaki Yang Wangi dan Tahan Lama
Perfume Lelaki Yang Wangi dan Tahan Lama 
Sekarang zaman dah berubah laki sekarang nak perfume yang wangi romantik dan tahan lama kalau boleh sampai malam..

So mana satu senarai perfume yang wangi . Ini adalah antara senarai perfume yang memang laris untuk lelaki. Hampir kesemua lelaki suka senarai bau dibawah:
  1. Paco Rabbane One Million
  2. Mont Blanc Starwalker
  3. Dunhill Desire Blue / Red / Black
  4. CH 212 VIP
  5. Hugo Energise
  6. Giorgio Armani Acqua Di Gio
  7. Creed Eventus
  8. Polo Blue / Red / Black
  9. Versace Eros
  10. Bvlgari BLV
  11. Gucci Guilty Intense
  12. Paco Rabbane Invictus
  13. Mont Blanc Legend
Kepada korang yang berminat nak beli perfume inspired by international dengan harga yang murah dengan bau perfume tahan lama sampai 12 jam boleh hubungi no ini dengan whatsapp.


memang trusted seller..bukan setakat 12 jam ni,, aku pakai sampai esok pun still ada bau lagi..

Ada ada perfume lebih dari 80 bau perfume lelaki.. belum masuk lagi bau perfume wanita beratus2x. :D