Saturday, February 4, 2017

Telegram Channel Malaysia Yang Best

Telegram Channel antara salah satu messenging yang popular dengan jaminan speed dan security. So tak perlu lah diperkenalkan lagi Telegram tu apa..

Siapa yang tak ada telegram tu better pg install telegram sekarang kat Hp tu kat Pc pun ada software telegramnya yang tersendiri.

Telegram Channel Malaysia Yang Best

Apa yang bestnya telegram ni ialah sebab dia based cloud so kalau banyak group dan channel korang join still tak hang just clear cache, sbb apa2x media tak simpan kat nset. Kalau nak simpan juga gambar kat nset jugak boleh setting.. 

And korang boleh simpan fail korang sendiri kat chat sendiri. Bestt!!!. means korang ada gambar ke, file kerja boleh simpan kat chat sendiri dengan maksimum fail 1.5gb. Unlimited simpanan fail takdelah macam gdrive, dropbox ke yg limited 32 gb je. 

So, ini adalah telegram Channel yang best kat Malaysia...

Telegram Channel Malaysia Yang Best

  1. https://telegram.me/akakCun
  2. https://telegram.me/gadiskaktus
  3. https://telegram.me/sajasembang
  4. https://telegram.me/TheSilentTyping
  5. https://telegram.me/InjangNation
  6. https://telegram.me/CeritaKauAkuKitaChannel
  7. https://telegram.me/adarain
  8. https://telegram.me/Koreanmovie
  9. http://Telegram.me/travelogdunia
  10. https://telegram.me/NakFakta
  11. https://telegram.me/ResepiPetua
  12. https://telegram.me/LawakHambarMerapu
  13. https://telegram.me/KompilasiTweet 
  14. https://telegram.me/ViPicLawak
  15. https://telegram.me/kuliah
  16. https://telegram.me/ceramahagama
  17. https://telegram.me/kuliahagama
  18. https://telegram.me/tarbiahsentap
  19. https://telegram.me/tazkirahilmu
  20.  https://telegram.me/ustazazharidrus

Telegram Channel Bisnes Malaysia

  1. https://t.me/groupshoping
  2. Dropship Tanpa Modal
  3. https://t.me/MalaysiaPrepaidBot
  4. https://t.me/Daisy_wardrobe
  5. https://t.me/puncakkasih (Homestay)
  6. https://t.me/anatupperware
  7. https://t.me/anastasyacollectionhandbags
  8. https://t.me/tupperwaremurah1
  9. http://t.me/DmayraCollectionHandbagMurah
  10. https://t.me/shahrinsz5273
  11. https://t.me/koreancollectiondirectkilang
  12. https://t.me/MalaysiaPrepaidBot
  13. https://t.me/Daisy_wardrobe
  14. Dropship Tudung dan baju kanak
  15. https://t.me/puncakkasih (Homestay Di Cameron)
  16. https://t.me/anatupperware
  17. https://t.me/anastasyacollectionhandbags
  18. https://t.me/tupperwaremurah1
  19. https://telegram.me/kainpasangmengerlip2/ (Pelbagai kain)
  20. https://t.me/tupperwaremurahsangat
  21. http://t.me/DmayraCollectionHandbagMurah
  22. https://t.me/koreancollectiondirectkilang
  23. https://t.me/JamTangan
  24. https://t.me/IphoneByBlazer
  25. https://t.me/merecik_hawau
  26. https://t.me/EmanDexandra
  27. https://t.me/nuttayarrays (bekal nut tayar kereta besi)
  28. https://t.me/kasutbytz
  29. https://t.me/lemareenz (pakaian dan beg mampu milik)
  30. https://t.me/polaroidtz
  31. https://t.me/makeupbytz
  32. https://t.me/captivatedillusion
  33. https://t.me/ramaramaTravel (pakej percutian dalam dan luar negara)
  34. https://t.me/AGRJewellery
  35. https://t.me/simplestoregadget
  36. https://t.me/simplestorejamtangan
  37. t.me/snowwhitesecretmalaysia
  38. t.me/MenjanaPendapatanPasif
  39. https://t.me/thecalalilycosmetic
  40. https://telegram.me/indahgold
  41. Telegram Dropship Perfume
Telegram Media
Telegram Personal
Boleh lihat [DISINI]. Untuk Telegram channel dan group yang lain.